Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion in Tarile Nordice si Baltice

Descriere

Destinatie: Suedia

Durata: 7 nopti

Plecari: 30 decembrie

REVELION IN TARILE NORDICE SI BALTICE
Include Croaziera de Revelion pe Marea Baltica de la Stockholm la Helsinki
Transport AVION | 8 zile, 7 nopti 
Descriere Tur

PRINCIPALELE ATRACTII:

  • Capitalele nordice: Stockholm si Helsinki
  • Capitalele baltice: Tallinn si Riga
  • Traversarea Marii Baltice de la Stockholm la Helsinki

Itinerariu:  Stockholm – Croaziera de Revelion pe Marea Baltica – Helsinki­ – Tallinn – Sigulda – Riga

DATE DE PLECARE: 30 decembrie

PROGRAM:

Ziua 1: 30 decembrie Bucuresti  - Stockholm

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, la ora 12:40 pentru imbarcare pe zborul companiei Air Baltic BT 758 cu destinatia Riga. Decolare la ora 15:10 si aterizare la Riga la ora 17:40. Escala pana la ora 19:30, cand va decola zborul BT 109 cu destinatia Stockholm, unde vom ateriza la ora 19:40. Transfer in oras si cazare la Hotel Best Western Plus Grow 4* sau similar.

Ziua 2: 31 decembrie Tur de oras Stockholm – Cina de revelion la bordul vasului

Mic dejun. Bun venit la Stockholm! Vom porni intr-un tur al orasului cu ghid local, in care vom descoperi Gamla Stan - orasul vechi cu strazile sale inguste pavate cu piatra, dintre care cea mai cunoscuta este Mårten Trotzig si cladirile emblematice precum Parlamentul, Teatrul Regal, Catedrala Storkyrkan, Primaria si Palatul Regal. Intinsa pe paisprezece insule, este usor de inteles de ce capitala suedeza mai este numita si „Venetia nordului”. Apoi ne vom indrepta catre Muzeul Vasa, unul dintre cele mai cunoscute muzee din Scandinavia. Aici veti gasi in toata splendoarea sa, unica si bine conservata nava de razboi Vasa, cu sute de sculpturi in lemn. Vasa este o adevarata comoara din secolul al XVII-lea, iar muzeul ne ofera o imagine despre munca din santierul naval si viata la bordul unei nave de razboi. In august 1628, Vasa, cea mai puternica nava din Marea Baltica, s-a scufundat in portul Stockholm sub ochii unui public numeros, la cateva minute dupa ce a fost lansata la apa. Vom ajunge in port pentru a ne imbarca la bordul navei Tallink Silja OY, pentru o traversare de o noapte catre Helsinki. Servirea cinei de Revelion la bordul vasului. Cazare in cabine interioare B-Class. 

Ziua 3: 01 ianuarie Helsinki – La multi Ani 2025 !

Mic dejun la bordul navei. Vom descoperi Helsinki, capitala Finlandei, cea mai fericita tara din lume, in cadrul unui tur de oras cu ghid local. Vom putea admira cele mai importante obiective turistice, precum Sala Finlandia realizata din marmura de Carrara, Parlamentul, Temppeliaukio - biserica din stanca, Opera Nationala, Stadionul Olimpic, Piata Senatului, Catedrala si Primaria. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Helsinki. Cazare la Hotel Scandic Grand Marina 4* sau similar.

Ziua 4: 02 ianuarie    Helsinki  – Tallinn

Mic dejun. Vom ajunge in port si ne imbarcam pe feribot pentru o scurta traversare catre Tallinn. Apoi, vom descoperi capitala Estoniei, intr-un tur de oras Tallinn cu ghid local. Tallin este unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa, centrul sau istoric fiind inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom admira Castelul Toompea, care azi gazduieste sediul parlamentului estonian, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevsky, Catedrala Sf. Maria, si Platforma Patkuli, de unde vom putea admira panorama orasului. Primaria orasului, ridicata intre secolele XIII-XV, in stil gotic este unica si cea mai veche din nordul Europei. In apropiere, se afla Raeapteek, una dintre cele mai vechi farmacii din Europa, unde se prepara de secole martipanul si claretul. Cazare la Hestia Hotel Europa 4* sau similar.

Ziua 5: 03 ianuarie Tallinn

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Tallinn, in care puteti vizita pe cont propriu Palatul Kadriorg, fosta resedinta de vara a tarului rus Petru cel Mare. Ansamblul arhitectural a fost denumit Katharinenthal  in onoarea sotiei lui, Ecaterina I. Alaturi de parcul cu acelasi nume, Kadriorg reprezinta un exemplu rafinat de arhitectura baroca si este considerat un mic Versailles al Estoniei. Pasionatii de arta, pot vizita Muzeul de Arta KUMU, cu un design spectaculos, care expune operele artistilor estonieni din secolul al XVIII-lea pana in prezent. Orasul Creativ Telliskivi, situat in fostul complex industrial al orasului este preferat de tineri si de artisti, adapostind mai multe ateliere, cafenele si celebrul Fotografiska, Muzeul Fotografiei. De asemenea, in Muzeul Seaplane Harbour aflat intr-un impresionant hangar al hidroavioanelor, puteti descoperi istoria maritima a Estoniei, fiind posibila  explorarea unui submarin utilizat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial de flota din Marea Baltica. Cazare la Hestia Hotel Europa 4* sau similar.

Ziua 6: 04 ianuarie Tallinn – Sigulda – Riga

Mic dejun. Ne vom indrepta catre Riga, iar in drum ne vom opri la Sigulda, oras renumit pentru castelele medievale si peisajele pitoresti care formeaza Parcul National Gauja (supranumit Elvetia Letoniei). Sigulda este o destinatie preferata de iubitorii de sporturi de iarna. Vom vizita Castelul Turaida, construit din caramida rosie, incepand cu anul 1214 si extins de-a lungul secolelor, iar din turn, vom putea admira panorama asupra parcului Gauja. Transfer la Riga, capitala Letoniei si cazare. Timp liber la dispozitie in Riga. Cazarte la hotel Bellevue Park Hotel Riga 4* sau similar.

Ziua 7: 05 ianuarie  Riga – Palatul Rundale

Mic dejun. Capitala Letoniei, Riga, situata pe ambele maluri ale raului Daugava a fost fondata in anul 1201, iar spre sfarsitul secolului al XIII-lea a devenit parte a Ligii Hanseatice si s-a transformat intr-un centru important al negotului de la Marea Baltica. Intr-un tur de oras cu ghidul local, vom admira principalele atractii, printre care se numara Monumentul Libertatii, Opera, Ceasul Laima si cladirile realizate in stilul Art Nouveau. Apoi, vom descoperi orasul vechi, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, care adaposteste Catedrala, Biserica Sf. Petru cu turla sa de 123m, Poarta Suedeza, Casa cu Pisici, complexul Cei trei frati si Casa Capetelor Negre. Dupa- amiaza, timp liber la dispozitie in Riga sau optional, excursie in sudul tarii pentru vizitarea Palatului Rundale, cel mai mare si cel mai frumos palat din Letonia, proiectat de arhitectul italian Bartolomeo Rastrelli, cel care a proiectat si Palatul de Iarna de la Sankt Petersburg. Incaperile spectaculoase cu piese de mobilier atent realizate si opere de arta ne vor uimi cu siguranta. Palatul este considerat o adevarata bijuterie a arhitecturii baroce, iar gradinile palatului sunt amenajate in stil francez. Intoarcere in Riga si cazare la hotel Bellevue Park 4* sau similar Riga.

Ziua 8: 06 ianuarie Riga  – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Riga pentru imbarcare pe zborul companiei Air Baltic BT757 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:00 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 14:25. Sfarsitul pachetului de servicii.

*Grup minim 30 de platitori.
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.                                                                                                 

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Stockholm, via Riga, compania AirBaltic
  • Bilet de avion Riga – Bucuresti, zbor direct compania AirBaltic
  • Bagaj de mana si bagaj de cala pe toate segmentele de zbor
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus astfel:
    • 1 noapte in Stockholm, hotel Best Western Plus Grow 4* sau similar
    • 1 noapte pe ferry de la Stockholm la Helsinki (cabine interioare de tip B-Class)
    • 1 noapte in Helsinki, Hotel Scandic Grand Marina 4* sau similar
    • 2 nopti in Tallinn, Hestia Hotel Europa 4* sau similar
    • 2 nopti in Riga, Bellevue Park Hotel 4* sau similar
  • Tururi de oras cu ghid local in: Stockholm, Helsinki, Tallinn, Riga
  • Biletul de intrare la Castelul Turaida
  • Traversarea Marii Baltice de la Stockholm la Helsinki cu ferry Tallink Silja OY
  • O cina la bordul vasului
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :  

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Bacsisul pentru sofer si ghizii locali
  • Biletul de intrare la Muzeul Vasa: 220 SEK, aproximativ 19 Euro; intrarea este gratuita pentru cei pana in 18 ani; plata se poate efectua doar cu cardul
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice (altele decat cele mentionate la servicii incluse)
  • Supliment 6 cine: 190 Euro/adult, 140 euro/copil 2-11 ani (se achita, optional, la rezervare)

EXCURSII OPTIONALE:

Se achita in agentie si se organizeaza pentru minim 15 platitori.

  • Vizitarea Palatului Rundale: 65 Euro / persoana si include: transport autocar local, bilet de intrare la Palatul Rundale, ghid local pentru vizitarea palatului, insotitor de grup

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie:

  • Pasaport romanesc valabil cel putin 6 luni de la data calatoriei sau cartea de identitate romaneasca in curs de valabilitate pe toata durata calatoriei

Carti de credit si plati in numerar:

  • Va recomandam sa aveti la dvs. un card de credit/debit.

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Tarile scandinave nu au adoptat sistemul de clasificare pe stele al hotelurilor.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Destinatie: Suedia

Durata: 7 nopti

Plecari: 30 decembrie

REVELION IN TARILE NORDICE SI BALTICE
Include Croaziera de Revelion pe Marea Baltica de la Stockholm la Helsinki
Transport AVION | 8 zile, 7 nopti 
Descriere Tur

PRINCIPALELE ATRACTII:

  • Capitalele nordice: Stockholm si Helsinki
  • Capitalele baltice: Tallinn si Riga
  • Traversarea Marii Baltice de la Stockholm la Helsinki

Itinerariu:  Stockholm – Croaziera de Revelion pe Marea Baltica – Helsinki­ – Tallinn – Sigulda – Riga

DATE DE PLECARE: 30 decembrie

PROGRAM:

Ziua 1: 30 decembrie Bucuresti  - Stockholm

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, la ora 12:40 pentru imbarcare pe zborul companiei Air Baltic BT 758 cu destinatia Riga. Decolare la ora 15:10 si aterizare la Riga la ora 17:40. Escala pana la ora 19:30, cand va decola zborul BT 109 cu destinatia Stockholm, unde vom ateriza la ora 19:40. Transfer in oras si cazare la Hotel Best Western Plus Grow 4* sau similar.

Ziua 2: 31 decembrie Tur de oras Stockholm – Cina de revelion la bordul vasului

Mic dejun. Bun venit la Stockholm! Vom porni intr-un tur al orasului cu ghid local, in care vom descoperi Gamla Stan - orasul vechi cu strazile sale inguste pavate cu piatra, dintre care cea mai cunoscuta este Mårten Trotzig si cladirile emblematice precum Parlamentul, Teatrul Regal, Catedrala Storkyrkan, Primaria si Palatul Regal. Intinsa pe paisprezece insule, este usor de inteles de ce capitala suedeza mai este numita si „Venetia nordului”. Apoi ne vom indrepta catre Muzeul Vasa, unul dintre cele mai cunoscute muzee din Scandinavia. Aici veti gasi in toata splendoarea sa, unica si bine conservata nava de razboi Vasa, cu sute de sculpturi in lemn. Vasa este o adevarata comoara din secolul al XVII-lea, iar muzeul ne ofera o imagine despre munca din santierul naval si viata la bordul unei nave de razboi. In august 1628, Vasa, cea mai puternica nava din Marea Baltica, s-a scufundat in portul Stockholm sub ochii unui public numeros, la cateva minute dupa ce a fost lansata la apa. Vom ajunge in port pentru a ne imbarca la bordul navei Tallink Silja OY, pentru o traversare de o noapte catre Helsinki. Servirea cinei de Revelion la bordul vasului. Cazare in cabine interioare B-Class. 

Ziua 3: 01 ianuarie Helsinki – La multi Ani 2025 !

Mic dejun la bordul navei. Vom descoperi Helsinki, capitala Finlandei, cea mai fericita tara din lume, in cadrul unui tur de oras cu ghid local. Vom putea admira cele mai importante obiective turistice, precum Sala Finlandia realizata din marmura de Carrara, Parlamentul, Temppeliaukio - biserica din stanca, Opera Nationala, Stadionul Olimpic, Piata Senatului, Catedrala si Primaria. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Helsinki. Cazare la Hotel Scandic Grand Marina 4* sau similar.

Ziua 4: 02 ianuarie    Helsinki  – Tallinn

Mic dejun. Vom ajunge in port si ne imbarcam pe feribot pentru o scurta traversare catre Tallinn. Apoi, vom descoperi capitala Estoniei, intr-un tur de oras Tallinn cu ghid local. Tallin este unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa, centrul sau istoric fiind inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom admira Castelul Toompea, care azi gazduieste sediul parlamentului estonian, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevsky, Catedrala Sf. Maria, si Platforma Patkuli, de unde vom putea admira panorama orasului. Primaria orasului, ridicata intre secolele XIII-XV, in stil gotic este unica si cea mai veche din nordul Europei. In apropiere, se afla Raeapteek, una dintre cele mai vechi farmacii din Europa, unde se prepara de secole martipanul si claretul. Cazare la Hestia Hotel Europa 4* sau similar.

Ziua 5: 03 ianuarie Tallinn

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Tallinn, in care puteti vizita pe cont propriu Palatul Kadriorg, fosta resedinta de vara a tarului rus Petru cel Mare. Ansamblul arhitectural a fost denumit Katharinenthal  in onoarea sotiei lui, Ecaterina I. Alaturi de parcul cu acelasi nume, Kadriorg reprezinta un exemplu rafinat de arhitectura baroca si este considerat un mic Versailles al Estoniei. Pasionatii de arta, pot vizita Muzeul de Arta KUMU, cu un design spectaculos, care expune operele artistilor estonieni din secolul al XVIII-lea pana in prezent. Orasul Creativ Telliskivi, situat in fostul complex industrial al orasului este preferat de tineri si de artisti, adapostind mai multe ateliere, cafenele si celebrul Fotografiska, Muzeul Fotografiei. De asemenea, in Muzeul Seaplane Harbour aflat intr-un impresionant hangar al hidroavioanelor, puteti descoperi istoria maritima a Estoniei, fiind posibila  explorarea unui submarin utilizat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial de flota din Marea Baltica. Cazare la Hestia Hotel Europa 4* sau similar.

Ziua 6: 04 ianuarie Tallinn – Sigulda – Riga

Mic dejun. Ne vom indrepta catre Riga, iar in drum ne vom opri la Sigulda, oras renumit pentru castelele medievale si peisajele pitoresti care formeaza Parcul National Gauja (supranumit Elvetia Letoniei). Sigulda este o destinatie preferata de iubitorii de sporturi de iarna. Vom vizita Castelul Turaida, construit din caramida rosie, incepand cu anul 1214 si extins de-a lungul secolelor, iar din turn, vom putea admira panorama asupra parcului Gauja. Transfer la Riga, capitala Letoniei si cazare. Timp liber la dispozitie in Riga. Cazarte la hotel Bellevue Park Hotel Riga 4* sau similar.

Ziua 7: 05 ianuarie  Riga – Palatul Rundale

Mic dejun. Capitala Letoniei, Riga, situata pe ambele maluri ale raului Daugava a fost fondata in anul 1201, iar spre sfarsitul secolului al XIII-lea a devenit parte a Ligii Hanseatice si s-a transformat intr-un centru important al negotului de la Marea Baltica. Intr-un tur de oras cu ghidul local, vom admira principalele atractii, printre care se numara Monumentul Libertatii, Opera, Ceasul Laima si cladirile realizate in stilul Art Nouveau. Apoi, vom descoperi orasul vechi, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, care adaposteste Catedrala, Biserica Sf. Petru cu turla sa de 123m, Poarta Suedeza, Casa cu Pisici, complexul Cei trei frati si Casa Capetelor Negre. Dupa- amiaza, timp liber la dispozitie in Riga sau optional, excursie in sudul tarii pentru vizitarea Palatului Rundale, cel mai mare si cel mai frumos palat din Letonia, proiectat de arhitectul italian Bartolomeo Rastrelli, cel care a proiectat si Palatul de Iarna de la Sankt Petersburg. Incaperile spectaculoase cu piese de mobilier atent realizate si opere de arta ne vor uimi cu siguranta. Palatul este considerat o adevarata bijuterie a arhitecturii baroce, iar gradinile palatului sunt amenajate in stil francez. Intoarcere in Riga si cazare la hotel Bellevue Park 4* sau similar Riga.

Ziua 8: 06 ianuarie Riga  – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Riga pentru imbarcare pe zborul companiei Air Baltic BT757 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:00 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 14:25. Sfarsitul pachetului de servicii.

*Grup minim 30 de platitori.
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.                                                                                                 

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Stockholm, via Riga, compania AirBaltic
  • Bilet de avion Riga – Bucuresti, zbor direct compania AirBaltic
  • Bagaj de mana si bagaj de cala pe toate segmentele de zbor
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus astfel:
    • 1 noapte in Stockholm, hotel Best Western Plus Grow 4* sau similar
    • 1 noapte pe ferry de la Stockholm la Helsinki (cabine interioare de tip B-Class)
    • 1 noapte in Helsinki, Hotel Scandic Grand Marina 4* sau similar
    • 2 nopti in Tallinn, Hestia Hotel Europa 4* sau similar
    • 2 nopti in Riga, Bellevue Park Hotel 4* sau similar
  • Tururi de oras cu ghid local in: Stockholm, Helsinki, Tallinn, Riga
  • Biletul de intrare la Castelul Turaida
  • Traversarea Marii Baltice de la Stockholm la Helsinki cu ferry Tallink Silja OY
  • O cina la bordul vasului
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :  

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Bacsisul pentru sofer si ghizii locali
  • Biletul de intrare la Muzeul Vasa: 220 SEK, aproximativ 19 Euro; intrarea este gratuita pentru cei pana in 18 ani; plata se poate efectua doar cu cardul
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice (altele decat cele mentionate la servicii incluse)
  • Supliment 6 cine: 190 Euro/adult, 140 euro/copil 2-11 ani (se achita, optional, la rezervare)

EXCURSII OPTIONALE:

Se achita in agentie si se organizeaza pentru minim 15 platitori.

  • Vizitarea Palatului Rundale: 65 Euro / persoana si include: transport autocar local, bilet de intrare la Palatul Rundale, ghid local pentru vizitarea palatului, insotitor de grup

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie:

  • Pasaport romanesc valabil cel putin 6 luni de la data calatoriei sau cartea de identitate romaneasca in curs de valabilitate pe toata durata calatoriei

Carti de credit si plati in numerar:

  • Va recomandam sa aveti la dvs. un card de credit/debit.

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Tarile scandinave nu au adoptat sistemul de clasificare pe stele al hotelurilor.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.