Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE PREMIUM BODRUM

Descriere

Be Premium Bodrum Hotel se află în zona Torba Bay din Bodrum și oferă unități de cazare luxoase, WiFi gratuit, o piscină interioară și o piscină în aer liber, precum și o zonă mare de plajă privată. În plus, proprietatea include un centru spa cu numeroase facilităţi de masaj, sală de gimnastică, saună şi baie turcească.
Localizare

Centrul orașului Bodrum se află la 10 km de Be Premium Bodrum Hotel. Aeroportul Milas-Bodrum este la 25 km de proprietate.

Facilitati Hotel

WiFi gratuit, o piscină interioară și o piscină în aer liber, precum și o zonă mare de plajă privată. În plus, proprietatea include un centru spa cu numeroase facilităţi de masaj, sală de gimnastică, saună şi baie turcească. Localurile proprietății, printre care The Main Restaurant and Pool Deck, oferă o gamă largă de preparate turceşti, italienești, asiatice şi internaţionale. De asemenea, vă puteți bucura de băuturi la barul de la piscină. În plus, hotelul pune la dispoziție un miniclub pentru copii.

Facilitati Camere

Unitățile decorate elegant de la Be Premium Bodrum Hotel oferă aer condiționat, balcon cu vedere la mare, precum și zonă de relaxare. De asemenea, există TV prin satelit, DVD player şi minibar. Toate camerele sunt prevăzute cu o cutie de valori. Unele camere beneficiază şi de un iPad.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.