Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZALIA HOTEL BALNEO & SPA

   Sf Constantin Si Elena

Descriere

Azalia Hotel & SPA din Sf. Konstantin & Elena este mai mult decat un hotel, este o oaza de liniste, rasfat, confort si calitate. Hotelul si-a creat o imagine unica, recunoscuta si apreciata pe piata turistica bulgara, insusi numele Azalia fiind asociat cu confortul si siguranta unui concediu de vis. Hotelul reprezinta una din cele mai bune variante de cazare de pe litoralul bulgar, inclusiv din statiunea Sfantul Konstantin & Elena.
Localizare

Azalia Hotel Balneo & Spa se află localizat în partea de Nord a litoralului bulgăresc, în stațiunea Constantin și Elena. Este un complex hotelier modern care oferă o combinație unică de arhitectură, priveliște spectaculoasă spre mare, plajă cu nisip fin și centrul Spa, toate combinate oferind cadrul perfect pentru o vacanță de neuitat.
Categorie

4*

Facilitati Hotel
Hotelul dispune de: recepție, piscină exterioară cu 2 tobogane, piscină interioară (cu apă minerală), club pentru copii (cu animație, discotecă și loc de joacă), sala de fitness, internet wireless, parcare, centru Spa (saună, baie de abur, jacuzzi, masaj și diferite programe de relaxare și terapii), sala de conferințe, seif la recepție, schimb valutar, magazin, biblioteca, servicii medicale, spălătorie, închirieri auto, internet café, darts, biliard, restaurant cu meniu pentru copii, restaurant a-la-carte, lobby bar, bar la piscină, bar la plajă.
Facilitati camere
Toate camerele dispun de aer condiționat, uscător de par, TV, minibar, telefon, balcon, baie cu dus sau cadă și acces la internet wireless (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.